Smile Studio
From a marketing perspective, the sleek looking interior of Hap Gill’s Smile Studio is a recruitment tool – attracting the right patients and staff. From a commercial and functional outlook, it is streamlined, productive and motivating.

Previously a ground floor office suite within a period building it is now a sleek looking state-of-the art, two-surgery practice overlooking the River Thames in a Richmond Conservation Area. The black sleek reception desk, storage wall behind, wall mounted swarowski crystal studded animal skull and yellow accent light create a decadent and luxurious boutique hotel feel.

Project Overview

Project - New Dental Practice
Dental services - Cosmetic & General
Type - Private
Site location - Water Lane, Richmond Construction period - 4 months

Smile Studio - DDPC