Glow Dentistry
The benefits of taking over a traditional shopfront unit is the visibility from the street. The challenge is often to bring light deep into the premises.

Our solution with Glow Dentistry was to introduce large glass partitioning instead of traditional studwork. A cool white backdrop reflects light and increases the sense of space. Black accents within the reception desk and magazine and merchandise display add impact and a sense of refinement.

All joinery was custom designed for the project including the Carrera marble bench seat, the wall mounted magazine holders as well as the black and white floating merchandise display boxes.

Project Overview

Project - New Dental Practice
Dental services - Cosmetic & General
Type - Private
Site location - Hampstead, London NW3
Construction period -

Glow Dentistry - DDPC