Dental Living
Our brief was to raise the practice profile and deliver a budget-conscious design to cater for its new and existing patient base.

Our design solution was straight forward, requiring only minor modifications to the existing building. This kept the build costs down and also allowed the practice to remain open for business during construction.
We focused our attention on the building frontage. We redesigned the building entrance to make it more noticeable and inviting. The existing narrow double doors and side windows of the main entrance porch were removed and replaced with and a new single full height clear glass door. We repositioned the door to free up space for a new dedicated patient WC facility.

Project Overview

Project - Dental Practice Refurbishment
Dental services - Cosmetic & General
Type - Orthodontics & Facial Aesthetics
Site location - Ilford, Essex
Construction period - 4 months


Dental Living - DDPC